Aktivitet

September - April

3 timer

Et team av huskier vil ta deg med på tur, parvis som kjører eller passasjer. Vi kjører gjennom den snødekte skogen og på isen som dekker den berømte Alta-elven. Det finnes ingen bedre måte å komme nær naturen på enn med hundeslede.

Mens huskiene elsker å løpe i tøffe temperaturer, vil vi utstyre deg med en termisk dress for å holde deg varm i kulden. Men frykt ikke vinteren – dette er en av de fineste årstidene vi har her i nord! Det frosne landskapet er noe av det vakreste du noen gang har sett; glitrende snøkrystaller i sollyset og himmelen badet i nyanser av blått, rosa og lilla. Føl kulda i ansiktet og lytt til stillheten i den enorme arktiske naturen.

Profesjonell guide

Instruksjoner på håndtering av hunder og hundeslede

Kaffe/te og historiefortelling

Ca. 15 km kjøring med hundeslede

Varme termodresser for utlån

Oppstart: Scandic Hotell Alta. Vær vennlig å møte opp 10 minutter før avgang.

Endringer kan forekomme på grunn av været. Æventyr forbeholder seg retten til å endre reiserute eller avlyse turen hvis værforholdene fremstår som utrygge.

Ha på varme klær i samsvar med værmelding og årstiden. Vi anbefaler ullundertøy (100% ull). Ha også med en varm ull- eller fleecegenser, lue og hals. Ta også med solbriller og kamera.

Merk at vi bruker vogn på høsten når det ikke er nok snø for slede.

Kontaktskjema

Skriv til oss

nb_NO