Vår historie går flere tusen år tilbake i tid, og er nedfelt i stein i helleristningene på Altafjorden. Vi er en del av en sterk kulturarv som vi ærekjært forvalter videre – i takt med tradisjoner og på lag med naturen.
Når vi skreddersyr opplevelser sørger vi for å kombinere de spektakulære omgivelsene med det faglige innholdet, slik at minnene man skaper sammen – varer lengre og gir bredere perspektiver. Vi tilbyr alt fra enkle teambuildings-opplevelser, til komplette eventyr med moderne møte – og kursfasiliteter.
Tidligere
Neste

Mars - April

4 dager

Drømmer du om et kaldt eventyr i Finnmark? Dette er en uforglemmelig reise over den frosne tundraen. Her vil du oppleve den arktiske stillheten, få den genuine villmarksfølelsen og se det fantastiske lyset.

September - Mars

4 dager / 3 netter

Kombinerer både opplevelser i verdensklasse, det urbane bylivet i Alta og lokalproduserte mat. Bli med på fjord- og hvalsafari, jakt nordlyset og hundekjøring med Alaska husky. Velkommen til Alta!

Januar - April

4 dager / 3 netter

Overnatt på Canyon Hotell, midt i Alta sentrum, bli med på hundesledetur og jakt nordlyset sammen med oss. Fra Canyon Hotell er det gåavstand til byens butikker og restauranter.
Kontaktskjema

Skriv til oss

nb_NO